Nyári felfrissülés a Balaton mellett!

warning: Creating default object from empty value in /import/home/napfenyhotels/ftp/napfenyhotels.hu/www/modules/simplenews_template/simplenews_template.inc on line 143.

Tisztelt Vendégünk!

Végre beköszöntött a mindenki által várt igaz nyár, ezért kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk szerződéses partnereink Balaton melletti üdülőit.

 

TAGORE HOTEL – Balatonfüred – A szálloda Balatonfüred legszebb részén, a Tagore sétány végén a strand bejáratától pár méterre található. A televízióval, hűtővel felszerelt tágas, erkélyes szobák házaspárok és nagycsaládosok részére egyaránt ideális.

Szolgáltatások: étterem, presszó, saját parkoló.

7 éjszaka félpanziós ellátással 39.200,- Ft/fő.

 

REÁL HOTEL – Balatonföldvár – A szálloda közel a városközponthoz, de távol a város zajától, a vízparttól alig 400 méterre található. A szálloda számos a vendég kényelmét szolgáltatással várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

Elő-utószezon: 5.900,- Ft/fő/éj (min. 5 éj foglalásakor)*

Főszezon: 7.500,- Ft/fő/éj (min. 5 éj foglalásakor)*

 

VIA HOTEL – Keszthely – A szálloda nyugodt környezetben, közvetlen vízparton várja vendégeit.

Szolgáltatások: mini golf, lengő teke, asztali tenisz, füves focipálya, árnyékos teniszpályák.

Elő-utószezon: 7nap/6 éjszaka félpanzióval 42.500,- Ft/fő.

Főszezon: 7nap/6 éjszaka félpanzióval 51.500,- Ft/fő.

 

BALATONALMÁDI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ - Balatonalmádi – Két villaépületből álló üdülő Balatonalmádi központjában, a vízparttól mintegy 50 m-re, egy szépen gondozott zártparkban található. A Balaton partján a vendégek kényelmét az üdülőhöz tartozó zárt strand szolgálja.

Napi ár: 9.600,- Ft/fő/éj félpanziós ellátással.*

 

BALATONVILÁGOSI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ – Balatonvilágos – A szálloda közvetlenül a Balaton-parton, szépen gondozott zárt parkban, kényelmes szobákkal, ízletes ételekkel várja vendégeit.

Napi ár: 9.700,- Ft/fő/éj félpanziós ellátással.*

 

SIÓFOKI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ – Siófok – Az üdülő a Balatontól mintegy százötven méterre, Siófok csendes külvárosi részén árnyas parkban található. Az autóval érkező vendégek részére őrzés nélküli zárt parkolót biztosítanak, hozzá kapcsolódó kerékpártárolóval.

Napi ár: 8.400,- Ft/fő/éj félpanziós ellátással.*

 

* A Magyar Iparszövetség Szociális, Kulturális és Sport Alapítványa a tagszervezeti tagok részére az árakból további kedvezményt biztosít.

 

Ajánlatunkat kérje munkatársainktól.