2014. évi üdülési lehetőségek

warning: Creating default object from empty value in /import/home/napfenyhotels/ftp/napfenyhotels.hu/www/modules/simplenews_template/simplenews_template.inc on line 143.

Tisztelt Vendégünk!

 

Örömmel értesítjük, hogy 2014-ben ismételten visszatér kínálatunkba a balatonboglári Família Szálloda és kínálatunk tovább bővül a balatonlellei Napfény Szálloda nyújtotta üdülési lehetőséggel is.

 

A 2014. évtől kezdődően vendégeink igénybe tudják majd venni a ceglédi AQUARELL Hotel, a kehidakustányi Family Resort Szálloda, és az Orosháza-Gyopárosfürdőn található Alföld Gyöngye Hotel szolgáltatásait is.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az előbbiekben felsorolt szállodákba lekötött üdülés esetén a tagszervezeti törzskedvezménnyel rendelkező vendégeink számára 20 %-os kedvezményt biztosítunk.

 

Kérjük, böngéssze kedvére honlapunkat (www.napfenyhotels.hu) és kérje ajánlatunkat személyesen a 1146 Budapest, Thököly út 60. szám alatti irodánkba, vagy érdeklődjön a (06-1) 395-6586-os telefonszámon, vagy az info@napfenyhotels.hu levélcímen.

 

Üdvözlettel,

 

 

Napfény Hotels Kft.